Cowboys en Indianen

Een superleuk speelparadijs voor jong en oud dat 365 dagen per jaar open is èn ook nog in een westernsfeer? Cowboys en Indianen Speelreservaat in Coevorden heeft alle drie!!!  Het speelreservaat biedt kinderen tussen 0 tot en met 12 jaar volop de gelegenheid om zowel binnen als buiten op de vele speeltoestellen te spelen. Een spannende speelkooi, trampolines, springkussens, glijbanen, fietsen en nog veel meer. Wat te denken van een potje voetbal in de voetbalkooi en klimmen op een spannende klimwand.

Speelparadijs!

Aan de hele kleintjes is ook gedacht. Er is een aparte speelruimte ingericht met loopauto’s, een springkussen, een ballenbak, fietsjes, stepjes en noem maar op. Voor de ouders is er rondom de speelruimte een zitgedeelte ingericht waar altijd goed zicht is op de spelende kinderen.

Voor papa’s, mama’s, opa’s en oma is er gratis internet en zijn er volop tijdschriften. Voor € 5,- borg kan er gebruik worden gemaakt van Indoor Glow in the Dark golf en buiten van de Western golf. Er is ook een poolbiljart, air hockey, tafelvoetbal en vele andere spellen. Werkelijk niemand hoeft zich te vervelen.

Ook aan de inwendige mens is gedacht want van spelen krijg je natuurlijk trek en dorst. Van een kopje koffie met iets lekkers erbij tot een wijntje of een biertje, van een patatje tot een vers belegd broodje tot zelfs een complete maaltijd!! Uiteraard ook een lekker ijsje en slush puppie.

Meer informatie

Cowboys & Indianen