Dagje uit

Ga het avontuur aan, actief of juist lekker lui, neem een duik in de geschiedenis of bewonder de vele kunstschatten, het kan allemaal in Emmen en omgeving. Emmen staat bekend om Wildlands Aventure Zoo, maar er is véél meer! 

Wat dacht je van musea waar je je terug waant in de tijd. Waar noeste arbeiders nog graven in het veen en waar Vincent van Gogh zijn penselen gebruikt om het Zuidoost Drentse landschap te schilderen. Bezoek de galerieën en beeldentuinen, waar je de prachtigste kunstobjecten tegen komt. Glas, keramiek, schilderijen, beelden, kom kijken en bewonderen.

Liever actief bezig? Ontdek al wandelend of fietsend de afwisselende omgeving. Volg één van de vele workshops of laat je opsluiten in een escaperoom. Toch liever lekker lui? Pak dan een dagje sauna en laat je onderdompelen in de wellness

En alsof het nog niet genoeg is, kun je gaan shoppen in het grootste overdekte winkelcentrum, wat midden in het centrum van Emmen ligt. Neem dan ook gelijk een kijkje in het Rensenpark! Een park waar steeds iets nieuws te beleven is op het gebied van kunst, cultuur en innovatie. 

Deze content is in beheer van TIP (Tourist Info Emmen)

De content op deze pagina wordt beheerd door het Tourist Info Emmen. 

Deze content is in beheer van TIP (Tourist Info Emmen)