WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Midden in Emmen-Centrum staat WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Spot ijsberen in het ijzige poolgebied Nortica. Vaar tussen de olifanten en apen in het tropisch oerwoud Jungola en maak een avontuurlijke tocht in een safari truck over de savanne van Serenga.

Klimaatzones

In de verschillende klimaatzones zijn er expedities die vol verrassingen zitten. In de Jungola ontdek je de dieren van dichtbij met de Rimbula River, op de Jungle Trail ontdek je de Jungola hoog boven de grond en in de olifantenvallei loop je langs de rivier bedding waar de kudde rustig zijn gang gaat. 

Ontdek de Serenga Safari in een oude truck, die je meeneemt op een avontuurlijke safaritocht over de Savanne. Hoog op leeuwenberg kijkt de koning der dieren over de vlakte en in de bavianenarena ben jij de attractie!

Wildlands, een werelds avontuur!

Op Noritca duik je in een wereld van ruige rotsen en koude kusten. Vanaf de steiger kijk je uit over de baai, waar de pelsrobben en zeeleeuwen indrukwekkende toeren uithalen. In de scheepsloods kan je instappen voor een testrit met Artic-1. In het onderwaterstation van de ijsberenbaai zie je hoe soepel ze zich bewegen onder water. In het poolstation kan je zien waar de onderzoekers mee bezig zijn en als je er toch bent kan je net zo goed even helpen.

Tweestrijd

De oude mijn aan de rand van Serenga is gesloten, maar het is nu een plek waar reizigers en avonturiers een spectaculaire ontdekkingstocht kunnen maken. Verzamel al je moed, zodat je de verlaten mijn kunt binnenstappen voor een onvergetelijke, onderlinge strijd. Stap in de achtbaan Tweestrijd en ga het onvergetelijke avontuur aan!

Speciaal voor waaghalzen, snelheidsduivels en avonturiers!

Speciaal voor waaghalzen, snelheidsduivels en avonturiers!

Parkeren en Openbaar vervoer


WILDLANDS beschikt niet over een eigen parkeerterrein. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving van het park. Bijvoorbeeld parkeerplaats P-Zuid van Q-park. (Let op: het navigatieadres voor parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen).

WILDLANDS is uitstekend bereikbaar met bus of trein. Vanaf het NS-station loop je in ongeveer 15 minuten naar het park. Vanaf het NS-station kan je ook met de bus naar halte Holdert (3 haltes), vanaf hier is het nog maar een paar minuten wandelen tot aan de ingang van WILDLANDS.

Wil je graag meer informatie?

Tourist Info Emmen 
Monetpassage 2
7811 DM  Emmen
Tel. 0591-649712
info@touristemmen.nl

Wil je graag meer informatie?