Centrum Beeldende Kunst

Het CBK is al meer dan 40 jaar de professionele aanbieder van beeldende kunst & vormgeving voor Emmen en de wijde omtrek! Het hele jaar door vinden er wisselende exposities plaats, die je zonder er voor te hoeven betalen, kunt bewonderen.

tentoonstellingen

CBK Emmen staat garant voor een inspirerend en gevarieerd tentoonstellingsaanbod. Per jaar zijn er zo’n tien tot twaalf tentoonstellingen te zien. Er zijn twee doorlopende exposities naast elkaar te zien. De Grote en Kleine Zaal staan in het teken van professionele beeldende kunst & vormgeving! De Verdieping staat in het teken van een breder cultuur karakter.

Om beeldende kunst voor meer publieksgroepen aantrekkelijk te maken organiseert het CBK bij verschillende exposities lezingen, rondleidingen of workshops, dit voor zowel volwassenen als voor kinderen.

rensenpark

Het CBK heeft ook een locatie in het Rensenpark! Vlak naast de ingang van het park in het voormalige Afrikahuis. Het CBK Rensenpark is een extra locatie voor bijzondere activiteiten, tentoonstellingen en evenementen!! 

meer informatie

cbk emmen