Woning zoeken in Emmen

De regio Emmen heeft een veelzijdig woningaanbod. Zo zijn er de unieke veendorpen met hun eigen voorzieningen, zoals Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam, Erica, Emmer-Compascuum en Nieuw- Weerdinge. En de idyllische oude zanddorpen zoals Westenesch, en Noord- en Zuidbarge. Of de karakteristieke woonwijken Emmermeer en Bargeres. Is bereikbaarheid en recreatie belangrijk voor u? Aan de zuidkant van de stad Emmen vindt u de woonwijken Rietlanden, ParcSandur en Delftlanden. 

Een woning kopen?

Wilt u een woning kopen? Laat u dan adviseren door een makelaar in de regio Emmen. De makelaar kan u alles vertellen over de verschillende dorpen en wijken in Emmen en helpen bij het vinden van een woning die bij past bij uw woonwensen.

Wonen in de Delftlanden
Wonen in de Delftlanden

Een woning huren?

Wilt u een woning huren of kopen in Emmen? In Emmen zijn drie woningcorporaties die u kunnen helpen bij het vinden van een passende huurwoning.

Problemen met uw huurwoning?
Huurt u al een woning en ervaart u problemen waar u samen met de verhuurder niet uitkomt? Dan kunt u contact opnemen met de Huurdersfederatie Zuidoost-Drenthe. De Huurdersfederatie is al vele jaren een onafhankelijke belangenbehartiger van huurders in deze regio. Ze informeren, adviseren en vertegenwoordigen u als huurder, zonder dat ze daar een commercieel belang bij hebben.