Woning bouwen

Overweeg je om zelf een woning te gaan bouwen? Of ben je specifiek op zoek naar een kavel om jouw droomhuis te realiseren? De gemeente Emmen heeft circa 200 zelfbouwkavels beschikbaar in wijken en dorpen, variërend in kavelgrootte.

Project uitgelicht: Oude Meerdijk Angelslo 
Wonen in een prachtige, Drentse omgeving, met voldoende voorzieningen bij de hand. Dat is de Oude Meerdijk. Een ruim opgezette nieuwe buurt in de woonwijk Angelslo. Met historische elementen als bomenrijen en bijzondere boerderijen in combinatie met moderne lintwoningen en vrijstaande woningen. De wijk beschikt over een wijkwinkelcentrum, scholen, sport- en speelvelden en is centraal gelegen. Er zijn nog 23 kavels voor vrijstaande woningen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

Zelf een droomhuis bouwen? Advies bij de bouw van uw woning
Het bouwen van een huis is een grote en spannende gebeurtenis waar veel bij komt kijken. En wat veel vragen met zich meebrengt. Hoe zit het met bouwvergunningen, wat mag er gebouwd worden? Welk kostenplaatje hangt er aan de bouw van de woning?

Om u hierbij te helpen heeft de gemeente Emmen Mariëlle Zomers aangesteld als accountmanager woningbouwkavels. Neem voor meer informatie contact op via m.zomers@emmen.nl.

Meer informatie? Download gratis:
Algemene folder over nieuwbouwlocaties en de mogelijkheden je droomhuis te (laten) bouwen.
De vele voordelen van nieuwbouw.
Stappenplan van kaveloptie naar droomhuis.
- Folder “Een eigen woning bouwen, woongenot, comfort en duurzaamheid”.

Kavels in dorpen en wijken

De gemeente Emmen heeft in de volgende dorpen nog kavels beschikbaar.