Abiant Uitzendgroep

Wij richten ons op uitzenden, detacheren en payroll, maar ook voor gekwalificeerd EU-personeel en voor wervings- en selectievraagstukken kun je bij ons terecht. De sectoren waarin wij actief zijn, zijn de bouw, techniek, transport & logistiek, grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening, industrie & productie en de agrarische sector.

Actuele vacatures

Op zoek naar een leuke, passende vacature in de regio Emmen?
Bekijk het aanbod hier!
Heb je vragen, je mag altijd bellen (0591-701101) of mailen (infoemmen@abiant.nl).

Over Abiant Uitzendgroep

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. In de afgelopen jaren hebben we ons vestigingennetwerk in Noord-Nederland uitgebreid. Zo hebben we vestigingen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland, waardoor we midden in het werkveld zitten en altijd dichtbij zijn voor medewerkers en opdrachtgevers. 

Bij Abiant kennen wij al onze mensen persoonlijk. We weten wat iemand wil en in huis heeft. Daarbij zijn we actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.