Werk en Vakmanschap

Werk en Vakmanschap is een samenwerkingsverband van technische- en industriële bedrijven, dat bedrijven helpt om dat probleem op te lossen. Dat doen wij door vakbekwame technici en mensen met interesse in de techniek in dienst te nemen. Gedurende dit dienstverband leiden wij, indien gewenst, het merendeel van deze mensen op. Ook coachen en begeleiden wij hen, met als doel dat ze vakdiploma's behalen. Uiteindelijk krijgen zij een dienstverband, meestal bij het bedrijf waar ze gedetacheerd waren. Voor bedrijven is het voordeel dat ze het juiste personeel in dienst kunnen nemen.

Voor onze talenten is het voordeel dat ze tegelijkertijd werken, leren en geld verdienen. En ze hebben daarmee uitzicht op een aantrekkelijke carrière in de techniek.

Onze kennis richt zich op een drietal pijlers;
- Werken in de techniek,
- Leren in de techniek,
- Kiezen voor de techniek.
(Werk en Vakmanschap is ondergebracht in een coöperatie en een uitvoerende B.V.)

Vanuit de coöperatie geven wij voorlichting op de scholen, beurzen en tijdens gastlessen op VMBO scholen om de techniek te promoten en de betrokkenen te helpen kiezen. Daarnaast verzorgen we andere promotionele activiteiten voor de techniek.

De medewerker in opleiding, coachen wij bij het leren en onze medewerker doet ervaring op door te werken in de techniek. Ook het detacheren van gediplomeerde technische is een van onze diensten.

Daarnaast kunnen bedrijven ons inzetten voor vragen over opleidingen, ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en het bespreken van mogelijkheden voor uw organisatie.

Dit doen wij vanuit 10 regiokantoren in Nederland voor de Metaal-, Electro-, Proces- Motorvoertuigen en Installatie branche. 

Contact & meer informatie
Werk en Vakmanschap 
Ermerweg 88G
7812 BG, Emmen
Ga naar de website