Uitzendgroep Jongeling

Uitzendgroep Jongeling is dé specialist in het selecteren en detacheren van (inter)nationaal personeel voor verschillende branches!

Over Uitzendgroep Jongeling
Uitzendgroep Jongeling levert medewerkers voor langere of kortere termijn in verschillende flexibele contractvormen. Bijvoorbeeld in de vorm van uitzenden of detacheren. Ook is payroll een optie bij ons als u liever zelf voor de werving en selectie van uw personeel zorgt. Wij staan bekend om onze optimale service en bieden standaard de laagst mogelijke prijs! Deze lage prijs kunnen wij hanteren omdat wij de optie hebben om te de verloning via een A1-verklaring te laten lopen!

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit in onze dienstverlening. Dit is mogelijk door de beschikbaarheid van ons ruime aanbod van werknemers in een nationaal en internationaal personeelsbestand. Dit zijn flexibele, gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers die allen beschikken over ervaring en motivatie. 

Uitzendgroep Jongeling is actief in diverse sectoren, denk hierbij onder meer aan tuinbouw (glastuinbouw), industrie, logistiek, schoonmaak en productie.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en u alle zorgen te ontnemen werkt Uitzendgroep Jongeling conform NEN 4400-norm, ABU-richtlijnen en voldoet aan alle wettelijke eisen. Hierdoor loopt u als werkgever geen enkele risico’s. Ook verzorgd Uitzendgroep Jongeling huisvesting en alle benodigde papieren zoals bijvoorbeeld de A1-verklaring voor internationale werknemers. Naast de vestiging van Uitzendgroep Jongeling in Emmen (Drenthe) zijn er gelieerde bedrijven actief in onder andere Duitsland en Polen om te zorgen voor een korte lijn met deze landen als het gaat om gekwalificeerd internationaal personeel.

Contact & meer informatie
Uitzendgroep Jongeling
Hoenderkamp 27
7812 VZ Emmen
Ga naar de website