Reuvers Uitzendbureau

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Reuvers Uitzendbureau in Emmen is namelijk dé werkgever in de regio voor technisch gekwalificeerd personeel. Wij bieden technische banen voor langere tijd met kans op een contract bij ons of onze opdrachtgever.

Reuvers Uitzendbureau is 1 oktober 2005 opgericht door directeur/eigenaar Maik Reuvers en is sindsdien uitgegroeid tot dé werkgever in de regio voor technisch gekwalificeerd personeel.

Reuvers Uitzendbureau staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit in combinatie met een persoonlijke benadering.

Vanuit de JENS Vesting te Emmen, het voetbalstadion van FC Emmen, bemiddelen wij dagelijks in banen op elk opleidingsniveau en zijn o.a. actief in de volgende vakgebieden: metaal, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektronica, procestechniek en industrie. Als de specialist in de technische sector richten wij ons met name op langdurige en kwalitatieve plaatsingen. 

Wij zijn aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddeling- en Uitzendbureaus), staan als NEN4400-1 gecertificeerde uitzendonderneming geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid en beschikken over een G-rekening. Voor meer informatie over deze partijen klik hier en hier.

Contact & meer informatie
Reuvers Uitzendbureau
Stadionplein 1
7825 SG Emmen
Ga naar de website