Concrete People

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of ben je binnenkort klaar met je opleiding? Dan ben je bij Concrete People aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide netwerk in de regio kunnen wij je een goede baan aanbieden tegen voortreffelijke voorwaarden. Kijk eens in ons vacatureaanbod en vind je baan.

Diensten voor werkgevers
Bent u, naast een nieuwe werknemer, op zoek naar een betrouwbare partner in de uitzendbranche?

Concrete People Uitzendbureau maakt gebruik van taakgerichte werving en selectie door ervaren intercedenten. Hierdoor zijn wij in staat om maatwerk te leveren voor alle bedrijfstakken en vakgebieden.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en gecertificeerd via de Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1 certificering).

Dankzij onze lage overheadkosten bent u verzekerd van zeer aantrekkelijke tarieven voor zowel werving & selectie als ook payroll. Neemt u risicoloos contact op met onze adviseur.

Werving en selectie
Wij verzorgen een complete personeelsbemiddeling. Vanaf het zoeken van de juiste kandidaat tot de afronding van de juridische- en financiële verplichtingen van een werkgever. Juist in het geval van tijdelijke- of langdurige invulling van personeelsvragen is Concrete People de ideale partner. Concrete People bemiddelt in alle branches en in alle opleidingsniveaus.

Payroll
Als u Concrete People inschakelt voor payroll, dan heeft u dezelfde flexibiliteit van een uitzendkracht. Heeft u tijdelijk geen werk meer? Dan stopt de overeenkomst met de werknemer. Voor ziekte geldt hetzelfde. U zit niet vast aan een vaste arbeidsovereenkomst en u betaalt alleen voor de gewerkte uren. Daarnaast bent u in veel gevallen ook nog eens goedkoper uit dan wanneer u zelf verloont. Natuurlijk houdt u zelf de regie in handen. U verzorgt zelf de werving, de selectie en de dagelijkse aansturing. Maar Concrete People zorgt voor de afhandeling en bijbehorende werkzaamheden.
Zo kunt u zich concentreren op uw hoofddoel, namelijk ondernemen.

Contact & meer informatie
Concrete People 
Van Echtenskanaal Noordzijde 163
7891 AJ Klazienaveen
Ga naar de website