René Scholte: Verpakkingsmachines

Embassadeurs zijn ondernemers die enthousiast zijn over ondernemen in de regio Emmen. Ze zetten zich samen in voor het vinden van bedrijven die willen uitbreiden of verplaatsen naar Emmen. Maak kennis met René Scholte.

OVER

Naam: René Scholte
Woonplaats: Ter Apel
Naam onderneming: Repak BV
Functie: Eigenaar/directeur

WAAR BENT U GEBOREN EN OPGEGROEID?

In de gemeente Emmen.

WAT VOOR BEDRIJF HEEFT U?

Repak is een onderneming die verpakkingsmachines ontwerpt, ontwikkelt en produceert. Onze machines worden wereldwijd geëxporteerd. Dit alles doen we met een enthousiast team van 120 medewerkers.

WAAROM BENT U ENTHOUSIAST OVER ONDERNEMEN IN EMMEN?

Emmen heeft alle goede randvoorwaarden om goed te kunnen ondernemen. De arbeidsmoraal van de mensen is positief. Emmen heeft scholen met aansluitende opleidingen. En de infrastructuur is zeer goed. Hierdoor zijn we voor personeel, leveranciers en klanten uit alle windstreken goed te bereiken.

WAT VINDT U DE STERKSTE PUNTEN VAN EMMEN?

Emmen beschikt over een goed industriepark dat ruim is opgezet. Het gemeentebestuur besteedt veel tijd en aandacht aan de ondernemingen in Emmen en zet verwachtingen om in daadkracht. Denk hierbij aan wonen, leven en recreatie. Ik zou tegen iedereen willen zeggen: kom kijken en beleef het! De Embassadeurs zijn altijd bereid je te woord te staan.

WAAR LIGGEN VOLGENS U KANSEN VOOR EMMEN?

De kansen voor Emmen liggen in de goede infrastructuur. Dit is de kracht en het visitekaartje van Emmen, waarmee wordt aangegeven dat Emmen centraal in Europa ligt.

VOOR WAT VOOR BEDRIJVEN IS EMMEN EEN GESCHIKTE VESTIGINGSLOCATIE?

Voor nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven. De ervaring van klanten is dat men reistijd prefereert boven afstand.