Daniëlle van der Ark: Training & Coaching

Embassadeurs zijn ondernemers die enthousiast zijn over ondernemen in de regio Emmen. Ze zetten zich samen in voor het vinden van bedrijven die willen uitbreiden of verplaatsen naar Emmen. Maak kennis met Daniëlle van der Ark.

OVER

Naam: Daniëlle van der Ark
Woonplaats: Emmen
Naam onderneming: Kleur je klant
Functie: Eigenaar

WAAR BENT U GEBOREN EN OPGEGROEID?

Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag

WAT VOOR BEDRIJF HEEFT U?

Ik heb een training en adviesbureau op het gebied van marketing en communicatie. Wij maken zowel de externe als interne communicatie effectiever, door beide te verbinden en veel aandacht te geven aan houding en gedrag van medewerkers. Dat doen we door middel van training, teamsessies, strategische workshops e.d. waarbij we diverse tools inzetten die passen bij de situatie van de klant.  

WAAROM BENT U ENTHOUSIAST OVER ONDERNEMEN IN EMMEN?

Emmen is een fijne plek om te wonen en werken. Alle voorzieningen zijn aanwezig en voor bedrijven die zich hier willen vestigen is veel mogelijk. Ook is de Duitse markt dicht bij wat voor veel bedrijven interessant is. Verder zijn er heel veel mooie bedrijven in Emmen met veel kennis die in Emmen gevestigd zijn.

WAT VINDT U DE STERKSTE PUNTEN VAN EMMEN?

Ruimte en rustige omgeving met veel groen, veiligheid, kleinschaligheid en natuurlijk het nieuwe centrum.

WAAR LIGGEN VOLGENS U KANSEN VOOR EMMEN?

Ik denk dat het voor Emmen goed is om zich duidelijk te profileren voor welke bedrijven ze aantrekkelijk is als vestigingsstad, zodat dat ook gericht mensen aantrekt om naar Emmen te komen. Verder ben ik van mening dat het diverse aanbod dat Emmense bedrijven bieden nog veel meer voor lokale projecten kan worden ingezet. Zowel voor de omzet van de lokale bedrijven als het gevoel van betrokkenheid.

VOOR WAT VOOR BEDRIJVEN IS EMMEN EEN GESCHIKTE VESTIGINGSLOCATIE?

Industriële bedrijven, maakindustrie. Er is hier veel ruimte en scholing dat daar bij past. Ook bedrijven die baat hebben bij een goede logistieke verbinding met Duitsland zitten hier uitstekend.