Ondernemen

Regio Emmen is koploper in groene chemie op het gebied van vezels, garen en polymeren. Onderwijs en bedrijfsleven werken samen in kennisinstituten, zoals GreenPac en Stenden Pre, aan de ontwikkeling van innovaties. 

Het samenwerkingsverband GreenPac heeft als enige in Nederland de COCI status op het gebied van duurzame kunststoffen, vezels en polymeren. Het EmmtecIndustry & Business Park (88 hectare) is één van de grootste bedrijfsterreinen voor proces- en chemische industrie in Nederland. Het bedrijventerrein huisvest multinationals als DSM Engineering Plastics, TeijinAramid, SunOil Biodiesel, Morssinkhof Plastics, Bonar, Cumapol en AppliedPolymerInnovations.

Emmen: innovatie productie stad

Emmen: innovatie productie stad

Netwerkorganisaties

Bent u ondernemer in regio Emmen en wilt u uw netwerk uitbreiden? Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de directe omgeving? De ondernemersverenigingen in Emmen verbinden, inspireren en houden u op de hoogte.

Ondernemersportaal

Wilt u zich vestigen in Emmen? Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijf? Op zoek naar personeel of bijscholingsmogelijkheden voor uw personeel? Via het ondernemersportaal vindt u alle informatie over ondernemen in de regio Emmen.

Ondernemen, wonen & recreëren

Wilt u een winkel starten in Emmen? Download dan het Retail bidboek. Wilt u uw onderneming verplaatsen, uitbreiden of starten in Emmen? Download dan de brochure over ondernemen, wonen en werken in Emmen.