Innovatieve vouwwagen

Familiebedrijf Holtkamper in Emmen is fabrikant van vouwwagens en tenttrailers. In 1928 liet Jelle Holtkamp senior zijn eerste tenten maken bij een bekende, Nederlandse zeilmakerij. Het is de start van een innovatief familiebedrijf. In binnen- en buitenland is Holtkamper bekend vanwege de goede constructie en duurzame materialen. 

Holtkamper: continu uitblinken in productinnovatie met oog voor duurzaamheid.

Innovatie voorop

Innovatie staat voorop bij Holtkamper. Steeds weer komt het Emmense bedrijf met een nieuwe vinding, waaronder het nieuwste model: De Cocoon Aero Windforce. Deze vouwwagen kan volledig automatisch in- en uitvouwen, waarmee de vouwwagen eenvoudig door één persoon opgezet kan worden. 

De Cocoon Aero Windforce

De Cocoon Aero Windforce is het enige tenttrailerontwerp zonder gebruik van losse tentstokken en scheerlijnen. Hierdoor is er minder ondergrond nodig en kan men voor een enkele overnachting zonder tentharingen kamperen. Andere belangrijke voordelen van de Cocoon Aero Windforce zijn de membrane dubbeldak-isolatie, ventilatie en airco bij extreme hitte en de extreme stormbestendige aerodynamische tentvorm. 

De Cocoon Aero Windforce van Holtkamper is een mooie toevoeging aan het uitgebreide assortiment vouwwagens en tenttrailers. En het beste van alles: Dit innovatieve product is Made In Emmen!

holtkamper
holtkamper