Biodynamische verlichting

Eén van de producten die Emmlight sinds 2010 zelf produceert is biodynamische verlichting. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat goed licht een gunstige uitwerking heeft op de gezondheid van mensen. Biodynamische verlichting zorgt ervoor dat licht op verschillende niveaus en naar wens en behoefte gereguleerd kan worden. Dus de richting, kleurtemperatuur en het lichtniveau worden aangepast om alertheid, ontspanning, stemming, de gezichtsscherpte en productiviteit positief te beïnvloeden.

Biodynamische verlichtingsoplossingen worden onder andere toegepast in het onderwijs, de ouderenzorg en de kantooromgeving. Emmlight heeft met hun product de afgelopen jaren meerdere nominaties ontvangen en prijzen in de wacht gesleept. Ze zijn bijvoorbeeld genomineerd geweest voor de Shell Livewire Award en hebben het Drentse keurmerk KEIgoede MKB'er mogen ontvangen.

ENERGIE BESPAREN DOOR SLIMME TOEPASSINGEN

Het Emmense bedrijf vindt dat goede verlichting noodzakelijk is. Licht om iets te laten zien, licht om in te leven of licht om naar te kijken. Emmlight is gespecialiseerd in een breed scala verlichtingsoplossingen en zorgt ervoor dat het op de juiste manier wordt ingezet. Ze produceren niet alleen zelf verlichting maar vertegenwoordigen ook andere merken. Ze werken met name voor het bedrijfsleven en de overheid. Hun verlichting is bijvoorbeeld te zien in kantoren, scholen, fabrieken en verzorgingsinstellingen. Twee concrete regionale voorbeelden:

  • De supermarkt van vakantiepark Huttenheugte bespaart door het nieuwe lichtplan van Emmlight 70% energie en de winkelbeleving is verbeterd.
  • Verlichting van Emmlight heeft bij Cure Fysiotherapie voor een verbeterde werkomgeving gezorgd en een energiebesparing van 60%.

Emmlight brengt daglicht naar binnen. 

VAN EMMEN TOT VIETNAM

Emmlight, een tweemanszaak zonder personeel, bestaat sinds mei 2010. Afhankelijk van het type materiaal, maken ze hun producten in Emmen. Deze gaan vervolgens de hele wereld over. Niet alleen naar klanten in de nabije regio en Nederland, maar ook naar bijvoorbeeld België, Duitsland, Denemarken, De Filipijnen, Afrika en Vietnam. Emmen is en blijft voor Emmlight de ideale vestigingslocatie. Ze zijn gevestigd bij Drentea op het bedrijventerrein en hier lopen veel vakkundige mensen rond waar ze graag mee samenwerken.

MEER OVER EMMLIGHT

Ga naar de website van Emmlight