Zondagmorgenconcert met Harm en Roelof

De Nabershof, Noordeind 21 Emmen

Harm Dijkstra en Roelof Klinkhamer (beide van 1961) UIT Sleen vormen sinds 1987 het Drentstalige cabaretduo “Harm en Roelof”.

De jongens

Echter al vanaf hun vroegste herinnering zijn ze samen als boezemvrienden. Ze doorliepen samen de kleuterschool en de lagere school in Sleen, gingen samen naar het voortgezet onderwijs, totdat Roelof naar de landbouwschool ging en Harm naar de P.A. om voor onderwijzer te leren. Samen zingen doen ze al vanaf hun kinderjaren bij het kinderkoor van de zangvereniging Sleen. Harm en Roelof beleefden hun jeugd als echte plattelandsjongens en het plezier van toen stralen ze nog altijd uit. De teksten en de muziek worden zelf geschreven en gecomponeerd. Ieder jaar wordt het programma voor een groot deel vernieuwd.

De voorstelling

Harm en Roelof hebben een drukke agenda en staan elk jaar ook in de grote theaters in Drenthe. Deze heerlijke voorstelling is een mengeling van zeer herkenbare actuele zaken die op muzikale wijze de revue passeren met een lach en een traan. En dit alles in het Drents zoals het in het zandgedeelte van zuid-oost Drenthe gesproken wordt.

Meer informatie

De voorstelling is op zondag 26 januari van 11.00 tot 13.30 uur. Entree: € 12.50 p.p.  (Leden: € 10,- p.p.).
Kaarten reserveren kan door een berichtje te sturen naar h.joling@kpnmail.nl, te bellen naar 06- 53321911 of 0644181281.