Yentl en de Boer in het Atlas Theater

Raadhuisplein 100, Emmen

Voorstellingen

Je kent ze misschien van hun muzikale bijdragen aan RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes op de radio. Het cabaretduo wordt geprezen om de kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie en ontving de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs 2014 voor het beste theaterlied (‘Ik heb een man gekend’).

‘Magie’ is de volgende stap in de grote Yentl en de Boer-saga, met nieuwe liedjes, bizarre verhalen en personages.

Magie

Wanneer maak je nou echt iets bijzonders mee? Ja, toen je een baby was. Toen hing er zo’n knuffel boven je bed, waar muziek uit kwam als je aan het touwtje trok. Dat was genoeg voor urenlange verwondering. Maar tegenwoordig… je dagen trekken als een monotone massa aan je voorbij. Laatst at iemand een appel met klokhuis en al op. Daar voelde je wel wat bij. Maar dat er echt iets uitzonderlijks gebeurt? Zo’n moment, dat alles samenkomt, de optelsom meer is dan de delen… Je schenkt jezelf nog een glas rode wijn in, morst op het kleed en stoot je elle boog. Je wil nou eindelijk wel iets meemaken. Iets, dat je even optilt boven het alledaagse. Noem het Magie.

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op de website van het Atlas Theater! Kaartjes voor deze voorstelling zijn hier te reserveren.