WWF organiseert het WWF Earth Hour Levend Cluedo

Hoofdstraat 18, Emmen

Emmen Centrum, Met kinderen, Natuur & Actief

Het  WWF (Wereld Natuur Fonds) organiseert op zaterdagmiddag 30 maart een Levend Cluedo spel voor jong en oud in het Rensenpark, de voormalige dierentuin, ter gelegenheid van Earth Hour. Na afloop kan er in Theehuis Twessers genoten worden van een hapje en een drankje. 

Earth Hour

Doe mee met Earth Hour en laat samen met miljoenen mensen in meer dan 180 landen zien dat jij onze prachtige planeet wilt beschermen. dat kan door 1 uur het licht uit te doen, op zaterdag 30 maart tussen 20.30 en 21.30 uur. Dit wereldwijde signaal is belangrijk om het probleem en de oplossing van klimaatverandering op de kaart te zetten en samen de handen ineen te slaan voor de natuur op aarde. 

WWF Earth Hour Levend Cluedo

Het WWF-vrijwilligersteam van de regio Assen/ Emmen nodigt iedereen uit voor een gezellige Earth Hour activiteit in samenwerking met Theehuis Twessers te Emmen. Op zaterdagmiddag 30 maart tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen kinderen en volwassenen meedoen aan het enige echte ''WWF Earth Hour Levend Cluedo'' spel. Help het WWF en ga op zoek naar de missende projecten die in het park zijn kwijt geraakt. Ontdek de bedreigende diersoorten die het WWF beschermt in leefgebieden over de hele wereld. 

Meer informatie

De start is bij de ingang van het Rensenpark in Emmen en ieder deelnemer ontvangt voor € 4,00 een spelformulier bij de WWF-stand. Dit formulier bevat een lijst met WWF- projecten die allemaal door elkaar staan en waarmee de missende projectkaarten gevonden moeten worden. Na afloop kunnen de lijsten worden ingeleverd bij de WWF-vrijwilligers bij het Engels Theehuis Twesser in het park. Hier ontvangen de deelnemers bij de juiste oplossing een presentje en kan er met het formulier een consumptie ter waarde van € 2,95 genuttigd worden bij het Theehuis. De opbrengst van dit spel komt natuurlijk ten goede aan het WWF.