Workshop Striptekenen

Houd je van striptekenen, verhalen vertellen en heb jij een levendige fantasie? Dan is deze workshop op jouw lijf geschreven! Een perfecte start voor een leven als striptekenaar! Het visueel vertellen van een verhaal en het overbrengen van emoties, dat is waar het in deze workshop allemaal om draait. Als striptekenaar ben je regisseur, cameraman, scriptschrijver en soms zelfs acteur in jouw eigen verhalen.

Jan-Willem Spakman

Deze workshop staat onder leiding van Jan-Willem Spakman. In 2014 studeerde Jan-Willem Spakman (Amersfoort, 1992) af aan ArtEZ in Zwolle in Comic Design. Onder de naam Wimpie Comics tekent hij inmiddels heel veel soorten strips en cartoons voor verschillende opdrachtgevers met diverse thema's. Humor is daarin altijd een belangrijk terugkomend element. Het meest bekend is hij van zijn webcomic op Facebook en Instagram waarin hij reageert op popcultuur, het alledaagse en op rare voorbeelden uit het dierenrijk. Daarnaast maakt hij maandelijks een vierpagina-strip voor het wetenschapsblad Quest Junior en een cartoon voor Sikkom.

Aanmelden

Deze workshop is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar. Je hoeft nog geen ervaring te hebben. Wil je zeker zijn van een plaats, geef je dan snel op via de website. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!
Locatie: Bibliotheek Emmer-Compascuum
Kosten: €2,00
Opgeven via: www.bibliotheekemmen.nl