Workshop ‘Onthaasten’ bij Bibliotheek Klazienaveen

Bibliotheek Klazienaveen, van Echtenstraat 24, Klazienaveen

Workshops

Op woensdagavond 22 januari a.s. geeft Wim Heusinkveld van retraitecentrum De Maanhoeve uit Exloërveen op uitnodiging van Bibliotheek Klazienaveen een workshop ‘Onthaasten’.

Onthaasten

Onthaasten, ook wel bekend als Slow Life is het bewust kiezen voor ontspanning. Onthaasten is een reactie op drukte, stress, werkdruk, een burn-out, enz. Als men kiest voor onthaasten, dan kiest men bijvoorbeeld voor het verminderen van de eigen stress, al dan niet met behulp van therapie. Maar je kunt zelf ook ‘onthaastingsmomenten’ in jouw dagelijkse leven inbouwen. Tijdens deze workshop wordt er aandacht geschonken aan verschillende methoden en technieken om jezelf te ‘onthaasten’.

De maanhoeve

In de loop der jaren is De Maanhoeve in Exloërveen een plek geworden waar mensen uit Nederland en België naartoe komen om meditatie, mindfulness en stilte te beoefenen. Ida te Lindert (psychotherapeut en coach) en Wim Heusinkveld (Zenleraar) zijn hierbij de begeleiders. Het centrum biedt het gehele jaar door verschillende retraites aan.

Meer informatie

De workshop start om 19.00 uur in Bibliotheek Klazienaveen, van Echtenstraat 24. Kaarten kosten € 5,- en zijn beschikbaar via de website of via de balie van de bibliotheek.