Volk van Grada presenteert de klucht 'Tweide hands, tweide kans'

Atlas Theater Emmen

Uitgaan, Voorstellingen

De toneelgroep van het Volk van Grada presenteert, zaterdag 14 maart in het Atlas Theater, de doldwaze klucht 'tweide hands, tweide kans' in drie bedrijven. De klucht is geschreven door Herman van der A.

Doldwaas

Een bijzondere familie, de familie Hoebels. Je zult ze maar hebben als buren! Met zo’n familie kan het niet missen, er komen klachten. De sociaal werker van de gemeente komt er op af maar krijgt geen grip op de zaak. De schoonzus van Hoebels, ze woont ook bij de familie in, komt met een nieuwe vriend op de proppen. Lang niet dom, die nieuwe vriend. Hij komt met een goed idee. Laten we een hotel beginnen, het huis is immers groot zat. De eerste gast is een politieagent die tijdelijk onderdak zoekt. Is dat nu wel zo slim om die in huis te nemen? De meningen daarover zijn verdeeld. Er komen nog meer gasten en ook moe en schoonmoe komen logeren. De één is nog gekker dan de ander, er gebeuren rare dingen. Als dat maar goed afloopt.

Meer informatie

De voorstelling begint om 20:00 uur in de DvhN zaal van het Atlas Theater in Emmen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.atlastheater.nl De kaarten kosten € 15,- per persoon.