Top2000 pubquiz

t/m

Hoofdstraat 20, Emmen

Kunst & Cultuur, Natuur & Actief

Jaaaa hij is er weer! De Top 2000 Pubquiz in het Stadstheater oude Dierentuin. Dit jaar niet één, maar twee avonden om de drukte wat te kunnen verdelen en dit jaar geen mensen te hoeven teleurstellen. Donderdag 27 en vrijdag 28 december 2018. Ben jij er bij?

Wat kun je dit jaar verwachten?
Zet de rem op het juiste Decennium!
De Vinylshow vertraagd
The Backwards songs
De Top 2000 Mashup live, welke twee nummers hoor jij hierin?
En kun je zingen......
(We doen weer heeeel veel live!)

Dit jaar dus herhaling van deze muziekquiz die veel leuker en breder is dan een gewone pubquiz! Kortom: meld je nu aan voor de 3e editie Top 2000 Pubquiz! 
Een knotsgekke quiz met veel fragmenten, theater en live muziek! Je wordt uitgedaagd, getest in een knusse atmosfeer! 

Tijden en locatie

De Top2000 Pubquiz wordt gehouden in het Stadstheater in het Rensenpark (Hoofdstraat 20, Emmen). De aanvang is om 19:30 uur en het evenement duurt tot ongeveer 22:30 uur. 

Heb je nog vragen, neem dan graag contact op via info@talentblik.nl!

Inschrijven

Test met jouw team je kennis van de top 2000, jullie improvisatie vermogen en zangkwaliteiten. Valse noten zijn óók zeer welkom! 

Max. 7 personen per team en we hebben een beperkt aantal plaatsen. Daarom is aanmelden noodzakelijk! Kosten van € 10,- pp (Early Bird = uitverkocht) tot € 15,- (aan de deur) . Kom op tijd, want we doen het hek van het stadspark speciaal voor jullie, deelnemers, open!

Kan ik me ook individueel of als duo opgeven?
Jazeker, wij stellen dit team dan samen. Vermeld dan bij je inschrijving "sterrenteam" en wie weet bij wat voor leuke collega's je aansluit.

Meld je hier aan.