The Bake Shop Presents: Toycar Taxi + Het Kanaal

Dalipassage 36, Emmen

Concerten & Muziek

Vrijdag 29 maart is de plek naast de tapkast van Grand Café Plein gereserveerd voor twee energieke bands. Lokale act Toycar Taxi staat aan het begin van een spetterend jaar met nieuw materiaal. Zij worden bijgestaan door Groningse rockers Het Kanaal.

Foto: Richard Broekhuijzen, Design: Leon Blokzijl
Foto: Richard Broekhuijzen, Design: Leon Blokzijl

Poprockers

Met invloeden uit de VS en Groot Britannië gaat het geluid van Toycar Taxi de grenzen over. De poprockers uit Emmen bestaan tegenwoordig weer uit een drietal. In 2017 brachten de heren hun debuut-EP ‘Systems’ uit. Het jaar daarop hebben ze vooral veel kilometers gemaakt met optredens op diverse festivals en stonden ze in de Melkweg als support van Lower Than Atlantis. Met nieuwe single ‘Banish Me’ staat deze band aan het begin van een nieuw, wonderschoon jaar.

Het tweetal van Het Kanaal combineert muziek, poëzie en theater in hun muzikale stroming. Eerder deze maand werd bekend dat ze in de finale van de POPgroningen Talent Award staan. Vrijdag 19 april zijn ze dus te zien in de grote zaal van Vera in Groningen. Voor die tijd komen ze eerst nog langs in Grand Café Plein om hun ruwe nederpop te vertolken. 

The Bake Shop Presents

Onder de naam The Bake Shop Presents! Organiseert Stichting The Bake Shop met regelmaat avonden waar jong, Nederlands muziektalent centraal staat.

Meer informatie

  • Grand Café Plein
  • Aanvang: 22.30 uur
  • Toegang is gratis