The Bake Shop Presents: Dag van de Popquiz!

Uitgaan

DAG VAN DE POPQUIZ!

Wie wordt de vijfde Beatle genoemd? In welke band speelde Dave Grohl voordat hij de Foo Fighters opstartte? In welk jaar vond Woodstock plaats? Op donderdag 27 december wordt in de Drie Paardjes in Emmen de Dag van de Popquiz gevierd, en misschien komen deze vragen dan wel langs!

Al meer dan 10 jaar organiseerde boekingskantoor Rock ’n Roll Highschool Popquiz Marathons door het hele land. En aangezien die marathons altijd succesvol verliepen besloten zij 27 december uit te roepen tot De Dag van de Popquiz. Door het hele land worden in verschillende steden op die dag dezelfde popquizzen georganiseerd.

Inschrijven

Deze popquizzen werden in Emmen al een aantal jaar georganiseerd, tussen Kerst en Oud&Nieuw, maar door het wegvallen van lokale organisator Apollo moest vorig jaar helaas worden overgeslagen. Tot het grote verdriet van The Bake Shop, die de Dag van de Popquiz graag weer terug wilden halen naar Emmen. En dat is gelukt! Op 27 december is café De Drie Paardjes aan de Hoofdstraat het strijdtoneel, de inleg is €10,- per team. Een team mag maximaal bestaan uit 5 personen, en het maximum aantal teams dat zich kan inschrijven is 20 stuks, vol is vol, dus wacht niet te lang!

Je kunt je hier inschrijven!

Dus: Weet jij waar Freddie Mercury is geboren? Wat de echte naam van Madonna is? En met wie Elton John het duet ‘Don’t go breaking my heart’ zong? Kortom, ben jij een echte popprofessor? Geef je dan nu op voor de Dag van de Popquiz!