't Schienvat: optreden Stephanie Struijk

Heidebloemstraat , Erica

Concerten & Muziek

Singer-songwriter Stephanie Struijk is terug met nieuwe muziek! Recent bracht ze de nieuwe EP ‘Daar’ uit. Stephanie schreef de nieuwe liedjes samen met Daniël Lohues. In tegenstelling tot haar vorige album, dat tijdens een roadtrip door Amerika tot stand kwam, schreef ze haar nieuwe album dichter bij huis.

Stevie Ann

Zaterdag 6 april treedt Stephanie Struijk op in 't Schienvat in Erica.

In 2016 schreef Stephanie Struijk samen met Daniël Lohues tijdens een roadtrip door Amerika haar eerste Nederlandstalige album, na eerder albums onder de naam ‘Stevie Ann’ te hebben uitgebracht. Haar debuut album welke verscheen, toen ze 19 jaar was, werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA.

Daniël Lohues

Voor de nieuwe EP ‘Daar’ welke op 16 februari uitkomt zocht ze de inspiratie dicht bij huis. Aan de keukentafel schreef ze vijf nieuwe liedjes,opnieuw samen met Daniël Lohues. Stephanie zingt in ‘Ook wel gelukkig’ over haar geboortegrond, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. In ‘Bijna Thuis’ zingt ze “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” wat kenmerkend is voor haar troubadours leven. Het liedje ‘Daar’ gaat over het precies weten waar je naartoe moet om gelukkig te zijn. Het nummer 'Als de liefde maar blijft winnen' speelde Stephanie al eens met het Noordpool Orkest.

Meer informatie

De entree is € 14,-
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.stephanieontour.nl
Het optreden begint om 20:15 uur