't Schienvat: optreden Ralph de Jongh + band

Heidebloemstraat , Erica

Concerten & Muziek

Ralph de Jongh komt weer terug op het podium! Ralph is dé Nederlandse bluesontdekking van de 21e eeuw door Harry 'Cuby' Muskee.

Ralph de Jongh

Zaterdag 23 maart geeft Ralph de Jongh samen met zijn band een optreden in 't Schienvat in Erica. Aanvang 20:15 uur.

Deze blonde jongen heeft een unieke stijl en speelt op klompen. Hij wordt geïnspireerd door Paramahansa Yogananda, naast prachtige muziek: van klassiek tot country, van rock tot rasta, van blues naar klompen. Zijn band is ijzersterk. Vandaag staat hij met zijn 6-mans formatie OP Erica!

Fenomenale atmosfeer!

Ralph de Jongh werd in 2011 door de Robert Johnson Foundation (USA) uitgenodigd om twee optredens te doen voor het 100 jarige Robert Johnson jubileum festival. Ralph legt als in een trance zijn ziel bloot tijdens zijn concerten en opnames. In een stijl waarin alleen Ralph de Jongh kan optreden, in een fenomenale atmosfeer van geluid, waarin we kunnen terugdromen naar de tijden van de vooroorlogse blues en de jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger. Ervaar de schoonheid van dit fenomeen. Dit is puur. Dit is emotie. Dit is Ralph de Jongh! wegens een groot succes, komen ze weer terug naar Erica!

Meer informatie

Entree: €12,50 (+ 1,- service kosten) Kaarten zijn verkrijgbaar bij 't Schienvat of bij Tapper mode Erica
 E-tickets: € 15,- . Online via www.eventree.nl/event/ralph-de-jongh