STADSWANDELING IN EN ROND HET CENTRUM VAN EMMEN

Dinsdag 13 augustus organiseert Tourist Info Emmen in samenwerking met de heer Peter Kraan, oud medewerker van de gemeente Emmen, een interessante stadswandeling in en rondom het centrum van Emmen.

Unieke kans

De heer Peter Kraan heeft jarenlang als gemeentearchivaris in het archief gewerkt en wordt ook wel 'het geheugen van Emmen' genoemd. Nog steeds is hij iedere woensdag als vrijwilliger in het archief te vinden om dossiers te indexeren. De geschiedenis van Emmen blijft hem fascineren en als geen ander kan hij erover vertellen. Een betere gids voor Emmen is er niet te vinden!

Een unieke kans om mooie plekjes te bezoeken en daarbij meteen de bijzondere en historische verhalen te horen. Interessant voor zowel onze toerist als de inwoners van Emmen!

Meer informatie

Graag meelopen? Dat kan uiteraard. De kosten zijn € 4,50 p.p. De wandelingen begint om 13:30 uur vanaf Tourist Info Emmen aan de Monetpassage 2 (recht tegenover de ingang van Wildlands) Graag wel even van te voren aanmelden! Dat mag telefonisch, 0591-649 712 of per mail, info@touristemmen.