Sportquiz van het Noorden

FC Emmen stadion, de Oude Meerdijk, Emmen

Ondernemen

Na drie zeer geslaagde edities in Groningen houdt Dagblad van het Noorden op vrijdag 15 november as. de eerste Sportquiz van het Noorden in Emmen. Tijdens een gezellig en sprankelend programma wordt jouw sportkennis getest.

Team

Welke speler scoorde een hattrick namens FC Emmen in de grootste zege ooit van de club?

Vragen zoals deze kan je verwachten bij de Sportquiz van het Noorden, die het Dagblad van het Noorden organiseert op vrijdagavond 15 november in het stadion van FC Emmen, De Oude Meerdijk. Op de plek waar de voetballers van FC Emmen dit seizoen zweten en zwoegen voor elk punt, doet u in teams van maximaal vier personen precies hetzelfde, maar dan door uit het laatje der nutteloze weetjes een sportfeitje op te diepen waarvan u zelf misschien helemaal niet meer wist dat het nog op uw harde schijf stond.  

Leuke prijs

Bij de quiz wordt gestreden om enkele prachtige prijzen. De eerste prijs is een cheque voor een internationale voetbalreis met je hele team t.w.v. €1000,-. We hopen je 15 november te begroeten in De Oude Meerdijk voor een onvergetelijke quizavond!

Oh ja! Het antwoord op de vraag is: Alexander Bannink. Hij scoorde op 31 oktober 2014 drie keer tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd in Limburg eindigde die dag in 1-8. 

Meer informatie

De quiz is op vrijdag 15 november. Vanaf 19:00 uur in het FC Emmen stadion. De quiz start om 19:30 uur. De kosten zijn € 20,- per team aan aanmelden kan via www.dvhn.nl/sportquiz