Spetterende Letteren

Grote Kerk in Emmen

Kunst & Cultuur

Literaire roadmovie / muziektheater. Ex Emmenaar Chris Bernhart met de Spetterende Letterenband .
Een tocht per motor met zijspan van Mokum naar Drenthe, op zoek naar GASSELTEBOERVEENSETWEEDENIJEMOND
Met liedjes en video's over stad versus platteland.

 

Gasselteboerveensetweedenijemond?

Ex-Emmenaar Chris Bernhart & de Spetterende Letterenband treedt op tijdens het prestigieuze Boekenbal in Amsterdam. Daar vangt hij iets op over een veel leukere schrijversbijeenkomst in Gasselteboerveense (huh) nog wat. Iedereen wil dáár heen, zónder pers, zónder glamour. Waar het precies is wordt net niet helemaal duidelijk.
Gasselteboerveensetweedenijemond?
Hij start zijn zijspanmotor, en gaat op zoek. Onderweg komt hij schrijvers tegen: Paulien Cornelisse, Tommy Wieringa, Kader Abdolah, Suzanna Jansen, Giphart.

Een fantasierijk muzikaal avontuur. Wat is leuker? De stad of het platteland? Waar voel je je thuis? Bij de glitter en glamour van het Amsterdamse Boekenbal of mooi een vuurtje stoken in Gasselteboerveenstweedenijemond? Kijk hoe het Chris Bernhart vergaat.

Op het podium een vijfkoppige band.: Chris Bernhart contrabas en zang, Charly Zastrau grandpiano, Jaap van der Panne gitaren, Pieter Ubbels saxofoons, Axel Schappert tuba en trommel.

Gast op deze dag is Peter Middendorp

Meer informatie

Spetterende letteren vindt plaats in de Grote Kerk in Emmen. De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.15 uur. De entreeprijs is € 17,50 en met bibliotheekpas of kortingsbon € 15,00 Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op https://spetterendeletteren.nl