Qmusic the party!

Van Schaikweg 55, Emmen

Concerten & Muziek, Uitgaan

Op zaterdag 9 maart 2019 komt Qmusic the Party – 4uur FOUT! XL naar Fletcher Hotel Restaurant Emmen te Emmen.Fout, fouter, foutst. Maar zo lekker! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party XL in Emmen. 4 uur lang feestbeesten met hits die net zo vast in je geheugen staan als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Keihard hakken op de Party Animals met een foute glimlach die zelfs John de Bever niet van je gezicht krijgt. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je stoeipakje met feesthoed, je van slingers gemaakte boa, of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.

DJ Paul Elstak & Vengaboys!

Naast de twee Qmusic DJ’s die zullen draaien op deze avond, treden ook Paul Elstak en Vengaboys op. Je voelt de kust van Spanje en Ibiza als de Vengaboys hun mengpaneel opentrekken. En dat is ook precies waar hun avontuur begon. Met illegale parties vanuit een uitgeleefde schoolbus. Multi platina kneiterhits als ‘Boom, boom, boom, boom’, ‘We’re going to Ibiza’ en ‘Shalala kiss, zijn dus precies wat het is: onweerstaanbare gangmakers voor een oneindig feest.
Het is Happy Hardcore time met DJ Paul Elstak tijdens de Qmusic Party. Deze wonderboy van de gabberhouse mag rustig één van de godfathers van de Hardcore worden genoemd. Maar ook Freestyle, Hardstyle en Early Rave zijn hem op zijn met tattoos versierde lijf geschreven.

Meer informatie

Wil jij deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant Emmen via telefoonnummer 0591 - 642 002 of aan de balie op Van Schaikweg 55 Emmen. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events op http://www.fletcherevents.nl/.