Popronde op 31 oktober in Emmen

Emmen

Concerten & Muziek

Rondreizende festival trapt af op 12 september, en doet op 31 oktober Emmen aan. De selectie voor Popronde 2019 wordt op 30 april bekendgemaakt via 3FM. 

Het grootste reizende festival van Nederland

De Popronde, het grootste reizende festival van Nederland, maakte dinsdag de data voor de editie van 2019 bekend. Van 12 september tot en met 30 november tourt de karavaan met talentvolle artiesten door het hele land. Op 31 oktober zal het festival de cafés, podia, galeries, stripclub en kerk in Emmen weer overnemen, en omtoveren tot festivalterrein.

De Popronde presenteert jaarlijks circa 140 Nederlandse acts en artiesten die ‘ertoe gaan doen’. Nu grote namen als Kensington, Racoon, Rondé, HAEVN, Jeangu Macrooy, EUT en Chef’Special reisden voor ze doorbraken mee met de Popronde, en speelden in je favoriete kroeg in jouw eigen stad! In 2018 stonden bijna 40 acts verspreidt over bijna 30 locaties door het centrum van Emmen en was de afterparty in paaldansclub Senza weer en groot succes.

Bekendmaking selectie op 30 april 2019

De selectie voor Popronde 2019 wordt op dinsdag 30 april bekendgemaakt, in een drie uur durende uitzending van 3voor12 radio op 3FM. Deze uitzending zal volledig in het teken van Popronde staan, met acts die live in de studio spelen en enkel muziek van (oud-) Popronde deelnemers in de ether, tussen 21.00 uur en 00.00 uur.

Meer informatie

Popronde is in iedere stad gratis toegankelijk. Voor meer informatie over het festival, de data en de steden bekijk de website.