Open Bedrijvendag Emmen

Bedrijven in de gemeente Emmen

Evenementen

Op zaterdag 2 november vindt weer de grootste open dag van Nederland plaats; de Open Bedrijvendag Drenthe. Ook dit jaar kun je een kijkje nemen achter deuren die normaal voor jou gesloten blijven.

Tijdens de Open Bedrijvendag Emmen op zaterdag 2 november zetten bedrijven in de gemeente Emmen hun deuren tussen 10.00 en 16.00 uur open voor publiek. Het gaat om Emmense bedrijven uit allerlei branches: van bouw tot horeca en van techniek tot sport.

De Open Bedrijvendag biedt de gelegenheid om eens een kijkje in de keuken te nemen bij bedrijven in de omgeving. Bijvoorbeeld ter oriëntatie op een studie of baan, of om samenwerking te zoeken met collega-bedrijven.

Er worden de hele dag workshops, demonstraties en andere activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De deelnemende bedrijven zijn op 2 november te herkennen aan de banner voor de deur. Een overzicht is te vinden op www.obdd.nl. Wie tijdens de Open Bedrijvendag Emmen drie of meer QR-codes scant en instuurt via de app ‘Open Bedrijvendag Emmen’ maakt kans op een iPad

Aankondiging Open Bedrijvendag 2019

Aankondiging Open Bedrijvendag 2019