Ontmoetingsochtend voor senioren 'Het fitte brein"'

Vaart zuidzijde 51, Nieuw Amsterdam

Kleinschalige activiteiten voor inwoners, Workshops

Hoe oud we worden weet niemand. Maar hoe we oud worden, daar hebben wij zelf wel enige invloed op. Als we onze hersenen stimuleren, dan helpt dat om ze fit te maken en houden. Anders verliezen ze aan kwaliteit. Maar hoe fit is jouw brein?

In samenwerking met Sedna organiseren wij op dinsdag 15 januari van 9:30 uur tot 12:00 uur een informatieochtend in de Bibliotheek Nieuw-Amsterdam met als thema ‘Het Fitte Brein’ op . De ochtend start met een kop koffie. Petra van den Bosch, buurtsportcoach Senioren van de gemeente Emmen, informeert je hoe je zelf kunt bijdragen aan een gezond en fit brein. Hierna volgt een quiz, een korte pauze en een workshop bewegen. De kosten hiervoor zijn € 2,50.

Deze workshop is geschikt voor de mobiele en minder mobiele deelnemer.

Wil je deelnemen? Geef je dan vóór 10 januari op bij Petra van den Bosch, buurtsportcoach Senioren van de gemeente Emmen. Je kunt bellen (06 – 11394301) of per mail. Bij opgave graag naam, adres, telefoonnummer en eventueel jouw emailadres vermelden. Aanmelden is ook mogelijk aan de balie in de Bibliotheek Nieuw-Amsterdam, telefonisch via 0591-552044 of per mail.