Ondernemersevent Emmen; Lekker werken in Emmen

Nijbracht 85

Ondernemen

Op woensdag 27 maart is het Ondernemersevent in Emmen. De 12e editie van het Ondernemersevent is een laagdrempelig evenement voor ondernemers uit Emmen en omgeving. Het thema van dit jaar is ‘Lekker werken in Emmen’.

Kennismaken

Onder het genot van regionale hapjes en drankjes kunnen ondernemers informeel bijpraten of kennismaken met andere ondernemers. Tijdens de avond zal er aandacht zijn voor de mogelijkheden om met behulp van het IWCN (International Welcome Center North) internationaal talent in dienst te nemen. Ook wordt in samenwerking met Dutch TechZone de nieuwe stage-app gepresenteerd waarmee bedrijven en studenten snel en makkelijk met elkaar in contact komen. Wie dat wil kan op de avond zelf al een filmpje opnemen om zichzelf te presenteren aan studenten die op zoek zijn naar een stageplek. Redenen genoeg dus om aanwezig te zijn op deze bruisende avond!

Organisatie en partners

Het evenement wordt georganiseerd door de Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen (VPB Emmen) en Sligro, in samenwerking met ondernemers, de gemeente Emmen, studenten International Hospitality Management van NHL Stenden, de opleiding gastheer/gastvrouw van het Drenthe college en leerlingen van PRO Emmen. Dit jaar zijn ook de Stichting Marketing Regio Emmen, het International Welcome Center North en Dutch TechZone aangehaakt als partners.

Meer informatie

-Aanmelden voor het evenement? Klik hier!

-Datum & tijd: 27 maart van 18.00 - 21.00 uur

-Locatie: Sligro Emmen