Nightwalk Emmen

Emmen Centrum

Natuur & Actief

Nightwalk Emmen is een wandelevenement in en om het centrum van Emmen van ongeveer 7,5 km lengte. Hierbij staat niet zozeer de wandelprestatie voorop, maar vooral de gezelligheid, sfeer en bele-ving van een wandeling in het donker.

De wandeling voert langs verschillende attractieve locaties in Emmen (de highlights van Emmen), waar activiteiten plaatsvinden op het gebied van cultuur (theater, dans, kunst, muziek etc.) en sport.

Goede doelen

Nightwalk Emmen is een ‘goede doelen evenement’. De opbrengst van de inschrijfgelden, € 11,- per deelnemer, komt volledig ten goede aan de goede doelen. Op de avond zelf beslissen mee te lopen? Dat kan, het inschrijfgeld is dan € 12,50.

Met de opbrengst van de inschrijfgelden worden meerdere goede doelen in Emmen en regio gesteund. Van te voren is bekend welk doel of doelen die editie is/zijn gekozen.

De organisatie probeert de kosten van het evenement zo laag mogelijk te houden en zoveel mogelijk door sponsoring te dekken.

 

Welke goede doelen?

Dat zijn organisaties, verenigingen en clubs uit de regio welke geld nodig hebben voor nieuwe sportuitrusting, muziekinstrumenten, te organiseren activiteit, etc.

De kosten voor de organisatie van het evenement wordt door sponsors mogelijk gemaakt.

Een geweldig evenement om mee te lopen en zo de mooie en onverwachte kanten van Emmen te zien en tevens de goede doelen te ondersteunen.

Meer informatie

Nightwalk Emmen