Natuurfotografie Karin Broekhuijsen

Herenstreek 11, Nieuw- Dordrecht

Lezingen

Ook in de maand mei is er weer van alles te beleven bij Museum Collectie Brands. Zondag 19 mei zal Karin Broekhuijsen een lezing verzorgen waarin er aandacht is voor haar prachtige foto's.

Ode aan het hunebed

In het bijzonder zal Karin stil staan bij haar nieuwste project: 'Ode aan het hunebed'. Een fotoboek met informatieve teksten over hunebedden dat 12 april officieel werd gepresenteerd in het Hunebedcentrum in Borger.

Fotoboek

Maanden aan werk gingen vooraf aan de totstandkoming van het boek. Alles om maar de mooiste plaatjes vast te leggen, precies op die momenten dat het licht op z'n mooist was. Dat betekende soms dat Karin al erg vroeg in de ochtend uit de veren moest, maar met veel plezier, want Karin is een vrouw met enorme passie voor haar werk én hunebedden.

Meer informatie

Voor deze activiteit dient u zich vooraf aan te melden door te mailen naar: activiteitmcb@gmail.com. Uw aanmelding is voltooid wanneer u van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen. Beschikt u niet over internet, dan kunt u tijdens openingstijden bellen naar 0591- 393400. De entreeprijs bedraagt €8.00 euro per persoon.