Muzikaal optreden in Museum Collectie Brands

Herenstreek 11, Nieuw Dordrecht

Concerten & Muziek, Ondernemen

Het is weer tijd voor muziek in het museum. Zondagmiddag 29 september komen Suzanne en Linda Kannegieter een optreden verzorgen in het museumcafé van Museum Collectie Brands.

twee zussen

In 2015 wonnen de zussen uit Emmen het Drèents Liedtiesfestival met het lied ‘Ik geleuf niet meer in liefde’. Sindsdien verzorgden zij vele optredens met o.a. Syb van der Ploeg, het Noordpoolorkest en het Noord Nederlands Jeugd Orkest. Afgelopen zomer waren ze te bewonderen tijdens het Full Colour festival in het centrum van Emmen. Daarnaast verzorgen de zussen ook regelmatig huiskamerconcerten. En dan te bedenken dat ze het maken van muziek vooral als een hobby zien. Suzanne en Linda hebben een grote voorliefde voor country, vooral vanwege de eenvoud van de muziek. "Drie akkoorden en de waarheid," zoals de zussen dat zelf zeggen. Hun eigen Engelstalige singels zijn dan ook voorzien van de nodige dosis country.

Meer informatie

Hier ook bij zijn? Dat kan door te mailen naar: activiteitmcb@gmail.com. De aanmelding is voltooid wanneer een bevestigingsmail is ontvangen. Geen internet? Graag bellen naar 0591-393400. De entreeprijs bedraagt €10,- per persoon (excl. consumpties). Betalen kan op de dag zelf bij de receptie, ook met de pin. Het muzikale optreden begint om 14:00 uur.