Monarch Rally voor het goede doel!

Klazienaveen

Evenementen, Met kinderen

Rij mee en lever een mooie bijdrage aan het goede doel voor deze rally!!! Iedereen kan een hoop lol beleven en je hoeft echt geen doorgewinterde rallyrijder te zijn. Doe mee en help mee!

Goed doel

Zondag 14 april organiseert de rotaryclub Emmen-Monarch een deze rally voor een goed doel: 2 "racerunners" voor Gehandicapten Sport Club Emmen. Dit zijn sportartikelen voor kinderen die niet of nauwelijks kunnen lopen. Een racerunner is een soort driewielloopfiets zonder pedalen en met een borststeun. Deze zijn speciaal gemaakt voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke beperking die moeite hebben met lopen of afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator. Door deze racerunners heeft de Gehandicapten Sport Club in Emmen de mogelijkheid om deze tak van wielersport aan te bieden.

Gewoon een leuke rally

De Monarch Rally is jaarlijks voor iedereen toegankelijk! Ook zijn er geen speciale wensen met betrekking tot de auto. De deelnemers komen langs mooie plekjes in Drenthe, Groningen en Duitsland. Tijdens de rit maken de deelnemers kennis met cultuur- en natuurhistorische wetenswaardigheden. Vele bijzondere locaties en markante punten passeren de revue en het kleine wedstrijdelement maakt deze toertocht nog leuker!

Meer informatie

Deelnemen of sponsor worden? Zie de website www.monarchrally.nl voor meer informatie.
De start is zondag 14 april rond 10:00 uur vanaf 'De Witte Olifant' in Klazienaveen.