MM Culinair

t/m

Marktplein , Emmen

Emmen Centrum, Evenementen, Uitgaan

MM Culinair tovert het Marktplein, in het hart van Emmen centrum, weer om tot het grootste openluchtrestaurant van Drenthe.

Lekker eten & drinken

Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september kunnen liefhebbers van lekker eten en drinken hun hart weer ophalen bij MM Culinair. Restaurants uit Emmen en omgeving laten zich dan weer van hun beste kant zien en presenteren een selectie van het restaurant en het menu tijdens dit culinaire festival, op de stadsvloer van Emmen.

Extra entertainment

De restaurants van de negende editie MM Culinair zijn: Atlas restaurant, Bakker Bart, Diggels, Eetcafé Groothuis, het Kooklokaal, Napoleon, Restaurant ten Cate, Su Sardu, the Grill Company en Restaurant Wollegras. Samen staan zij garant voor een gevarieerd en heerlijk menu!

Op MM Culinair kun je je dit jaar niet alleen op culinair gebied laten verrassen. Naast het ontdekken van talloze nieuwe smaken en prachtige gerechten wordt er dit jaar iets bijzonders geserveerd. In samenwerking met het ATLAS Theater kun je naast culinaire hoogstandjes, ook van drie cabaretiers genieten! Bij TRYO, oftewel “trio cabaretiers try-outen”, komen drie cabaretiers ieder een deel van hun (nieuwe) voorstelling try-outen. Try-outen krijgt op MM Culinair ineens een dubbele betekenis. Een afwisselende line-up met een mooie mix van cabaret talent en gevestigde namen. Hilarische anekdotes, keiharde grappen en heerlijke humor van Davey Turnhout (onlangs in een vol Theater De La Mar en winnaar van de juryprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival), de horeca humor van barkeeper & comedian Arjan Kleton (misschien shaket hij ook nog wel wat mooie cocktails) en Wouter Monden. Op dit moment tourt Wouter door Nederland met zijn voorstelling ‘Zomaar’ en is hij alweer druk met schrijven en try-outen voor zijn derde show. Het geheel wordt gepresenteerd door comedian Huibert-Jan van Roest, winnaar van het Leeuwarder Cabaret Festival 2019. TRYO is op zondagmiddag van 15.00 - 17.00 uur te bewonderen op het ATLAS podium bij MM Culinair.

Hannah Mae zorgt daar voor aan al voor een heerlijke relaxte start van de zondagmiddag (1 sept.) van 14.00 tot 14.30 uur. Hannah Mae uit Emmen is een jonge, rootsy singer-songwriter. Zij nam in 2018 met producer/gitarist Jeff Zwart (o.a. Dilana Smith) een EP op vol met steengoeie, zelfgeschreven liedjes. Liedjes die niet zouden misstaan op een Taylor Swift-album of op de Nashville soundtrack. Op deze EP zijn onder anderen Will Maas (toetsen, o.a. Ilse DeLange) en Bernard Gepken (gitaar, o.a. Daniel Lohues, Maaike Ouboter) te horen. Tegenwoordig is ze veel aan het schrijven met artiesten als Daniel Lohues en Ilse de Lange.

Meer informatie

Openingstijden MM Culinair:
Zaterdag 31 augustus, 15.00 – 00.00 uur
Zondag 01 september, 14.00 – 21.00 uur
MM Culinair is gratis toegankelijk. Er kan aan de bar en bij de restaurants met munten betaald worden. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa op het terrein.

Voor meer informatie: www.mmculinair.nl

Winactie: Raad het plaatje!

Emmen. Maak het mee verloot 2x 20 muntjes! Wat moet je doen? 

  1. Match de plaatjes met de restaurants
  2. Stuur jouw antwoord met onderstaand contactformulier naar ons op!

De restaurants van de negende editie MM Culinair zijn: Atlas restaurant, Bakker Bart, Diggels, Eetcafé Groothuis, het Kooklokaal, Napoleon, Restaurant ten Cate, Su Sardu, the Grill Company en Restaurant Wollegras.

Formulier