Midzomerfestival in Nieuw Amsterdam

Marktplein, Nieuw Amsterdam

Concerten & Muziek, Met kinderen

Voor alweer de 33e keer wordt op het Marktplein in Nieuw Amsterdam het Midzomerfestival georganiseerd! Traditiegetrouw op de 3e vrijdag in juni. Het festival heeft de titel 'trots op jou' meegekregen.

Focus

De oplettende volger van het Midzomerfestival zal de wijzigingen niet ontgaan zijn. Het festival heeft een nieuw 'jasje'. Een nieuw logo moet voor meer herkenning zorgen. Het is een knipoog naar de wereldberoemde schilder Vincent van Gogh die in 1883 tóch twee maanden in Nieuw-Amsterdam heeft gewoond. Èn het festival heeft, in tegenstelling tot voorgaande jaren, een programmering van 13:00 tot 01:00 uur.  De focus ligt niet alleen op de artiesten maar ook op de rest van het festival.

Andere indeling

Het festivalterrein is heeft dit jaar drie podia en is anders ingedeeld. Het zogenaamde vip-deck wordt verplaatst naar de achterzijde van het terrein. Dit om meer ruimte te creëren voor het podium. Er worden toiletvoorzieningen tussen Albert Heijn en de Aldi om de toeschouwers aan voorzijde een hele wandeling te besparen.

Meer informatie

De sfeer tijdens het Midzomerfestival is altijd heerlijk. De Midzomermarkt begint om 13:00 uur en staat in het teken van zien, proeven en natuurlijk shoppen!! Om 14:30 uur begint het middagprogramma met optredens van verschillende artiesten en het avondprogramma zal rond 19:30 uur beginnen. Het feest is gratis toegankelijk!