Live Music Comedy Night

Echt een unieke avond vol muziek, magic en comedy. Nadua Kramer is singer-songwriter, Dennis Oosterwold is een jonge, getalenteerde en charmante goochelaar en Piri Piri speelt een theatervorm waarbij het gaat om improviseren!

De avond

Nadua Kramer is een singer-songwriter uit Assen. Met haar zwevende gitaarspel begeleid zij haar soul volle stem, waarmee ze het liefst de Blue Note in de harten van het publiek raakt. Nadua werd vanuit Drentsche peil XL geselecteerd voor het hit en north traject, vanuit waar ze een plek op Eurosonic/Noorderslag 2019 verdiende. Daarnaast speelde ze als voorprogramma van het war requiem van het Noord Nederlands orkest, dat haar protestsong 'red' als beste uitkoos, uit vele inzendingen.

Dennis Oosterwold is een jonge, getalenteerde en charmante goochelaar. Al sinds zijn 14e sleept hij de ene na de andere vakprijs in de goochelkunst binnen. Zo heeft hij dan ook een keer goud gewonnen tijdens het Nederlands Jeugdkampioenschap Goochelen. Bovendien heeft hij brons gewonnen tijdens net Nederlands Kampioenschappen Straatgoochelen. Dit wordt onder de goochelaars gezien als de moeilijkste vorm van goochelen. Als je daarin een onderscheiding krijgt, weet je dat het goed zit met je magic skills!

Piri Piri Theatersport is een theatervorm waarbij het gaat om improviseren. De spelers spelen een scène waar zij van te voren niets over weten. Het publiek bepaalt namelijk waar de scène over gaat. Of het publiek bepaalt wat voor beroep er in de scène moet worden uitgebeeld. De spelers worden dan uitgedaagd om ter plekke te reageren op wat ze horen en zien. Dit zorgt voor onverwachte wendingen en mooie momenten. Deze stijl is te vergelijken met het bekende tv-programma "De Lama's". 

Meer informatie

Locatie: Verlengdespoorstraat 12 te Emmen (De Studio - Dansschool Postma) 
Kosten:  vanaf € 15,-
Kijk voor meer informatie of kaarten op: www.eventree.nl