Lichtjeswandeling door het Oosterbos

Koppelsluis, Mr. Ovingstraat 87, Klazienaveen

Met kinderen, Natuur & Actief

In de donkerste tijd van het jaar brengt Staatsbosbeheer licht in de duisternis met een lichtjeswandeling. Muts op, handschoenen aan en genieten van een mooie wandeling door het donkere Oosterbos.

Lichtjes wijzen de weg

Een snoer van lichtjes wijst je de weg langs een aantal verrassende activiteiten in het Oosterbos. Ook dit jaar is er een mogelijkheid om een langere route te lopen. Na de mooie wandeling kun je genieten van een kop koffie, thee of chocolademelk en kun je zelf een broodje bakken in het vuur. Iedere 15 minuten start er een nieuwe groep met de lichtjes route. Prijs is inclusief koffie, thee en chocolademelk en het broodje. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd Een leuke activiteit voor het hele gezin. Wel eerst even aanmelden!

Meer informatie

Het startpunt: Koppelsluis, Mr. Ovingstraat 87, 7891 TG Klazienaveen. De kosten voor de lichtjeswandeling zijn: kinderen t/m 12 jaar, € 2,50 en een volwassene € 5,- Vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur kan er gestart worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar f.blaauw@staatsbosbeheer.nl

TIP! Kleed je op het weer en trek stevige schoenen aan.