Lezing Kinesiologie

Bibliotheek Emmen, Noorderplein, Emmen

Lezingen

Informatiebijeenkomst over het luisteren naar het fluisteren van het lichaam! Marga Grobbe van de Praktijk Kinesiologie Emmen geeft een informatiebijeenkomst over de geneeswijze ‘Kinesiologie’. Het ontstaan ervan, met welke klachten je bij een kinesioloog terecht kan en de werkwijze van een kinesioloog.

Kinesiologie

Kinesiologie gaat uit van oosterse en westerse geneeswijze. Het staat bekend om het testen van spieren. Deze spieren geven informatie van de oorzaak van een bepaalde klacht. Door het testen van spieren ga je op zoek naar blokkades in het energiesysteem in het lichaam. Het lichaam geeft op deze wijze aan of de oorzaak in de structuur (botten, spieren en weefsels) , emotie of chemie (voeding, afvalstoffen) zit.  Doel van de Kinesiologie is om uit te zoeken waar, waarom en wanneer iets uit balans is geraakt en om mogelijkheden uit te testen waarmee de balans weer hersteld kan worden. Deze vorm van geneeswijze gaat goed samen met de reguliere zorg.

Meer informatie

De informatiebijeenkomsten worden gehouden op vrijdag 17 januari in bibliotheek Emmen van 10.30 tot 12.30 uur en zaterdag 25 januari in bibliotheek Klazienaveen van 14.00 tot 16.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website of de balie in de bibliotheek. De kosten zijn € 2,50 p.p.