Koningsdag Zuidbarge

Zuidbarge

Evenementen, Kleinschalige activiteiten voor inwoners, Met kinderen, Uitgaan

Oranjevereniging Zuidbarge organiseert wederom een leuke dag voor zowel jong als oud!! 'S morgens is er een kinderprogramma, 's middags zijn er activiteiten op het veld en in de tent! 'S avonds is er feest in de tent met een DJ en Rock en Roll band '5th Wheel'. De hele dag is er gratis entree!! 

Kinderochtendshow

Wow! De ballonnenman doet knotsgekke trucs in de mooiste kleuren! Na de show is er voor iedereen een cupcake met ranja. Kom gezellig naar de tent en zoek een mooi plekje!

Gezellig koningsfeest

Veel gezelligheid in de tent en op het veld! De activiteiten zijn; loopingbike, bungee-trampoline, swing-kartbaan, klimwand, spekhappen, glijbaan-ballenbak, knutselen, pony rijden vanaf 14:00 uur, schminken, beatbox-karate,breakdance workshops,  gittertattoo, kleefbalgooien, pannakooi, stormbaan. De meeste activiteiten zijn gratis! Sommigen kosten een muntje.

Oldtime Rock 'n Roll!

Feest in de tent! De band 5th Wheel geeft Koningsdag 2019 slingers met swingers! DJ Robert Smit draait de beste hits! Een top avond met gezellige meezingers en Rock en Roll!!