Koningsdag vier je bij de Drommedaar!

t/m

Hoofdstraat 16A, Emmen

Emmen Centrum, Evenementen, Uitgaan

Dit jaar is De Drommedaar de perfecte plek om Koningsdag te vieren. Het feest begint op Koningsavond met een King Crab party, een diner met de bekende krabbenpoten en andere lekkere hapjes, in combinatie met een DJ die er een feest van gaat maken. Op Koningsdag zelf is het terras geopend, is er livemuziek en kunnen kinderen hun eigen kunstwerk maken. Kortom voor elk wat wils!

King Crab

Prinsheerlijk dineren op Koningsavond? Kom dan naar De Drommedaar. De bekende King Crab staat op het menu. Vooraf serveren we diverse lekkere hapjes en de King Crab serveren we met huisgemaakte frietjes, diverse sausen en salade. Vanaf 21:00 uur zal de bekende DJ Pete Emric de Drommedaar omtoveren in “Club Drommedaar”, ofwel de voetjes gaan van de vloer op dit koninklijk feest. Reserveren voor dit feest is noodzakelijk en kan via 0591-572888 of info@drommedaar.nl

Zelf kunst maken!

Op Koningsdag zelf is De Drommedaar inclusief terras vanaf 10 uur geopend. Op het Rensenplein gaan we er een feestje van maken. Speciaal voor de kinderen is er in samenwerking met kunstenaar en galeriehouder Erik Knegt een activiteit “zelf kunst maken” naast het terras. En vanaf 14:00 is er live muziek. De Groninger singer-songwriter Murk bijt het sits af en om 17:00 speelt de band Pinkcat. Deze oer-Emmense Rock and Roll band vol grappen zal het terras als vanouds doen swingen!