Kom in de kas!

t/m

Tuinderslaan 31, Erica

Kunst & Cultuur, Met kinderen, Workshops

Erica

Kwekerijen van bloemen, planten en groenten in Erica openen op zaterdag 7 april van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 8 april van 11.00 tot 16.00 uur de deuren voor het publiek.
Het startsein wordt zaterdag om 10.00 uur gegeven door de landelijke voorzitter van de LTO, de heer Marc Calon. De opening wordt muzikaal omlijst door het Trompetduo de Gebroeders Weggemans. Dit vindt plaats bij Polman BV aan De Tuinderslaan 31 in Erica.

Acht gastvrije ondernemers werken mee. U bent welkom in kassen met komkommers, chrysanten, bromelia’s, orchideeën , alstroemeria’s, palmen, klein fruit en pot- en perkplanten.  
Dit evenement laat zien wat zich achter de glazen wanden afspeelt .

Programma

Bij Polman BV aan De Tuinderslaan 31 is een tentoonstelling ingericht door leerlingen van het  AOC De Groene Welle uit Zwolle. Het onderwerp van de tentoonstelling is ‘Wereldwijd’  waar de continenten verbeeld worden.

Op zondagmorgen is er om 10.00 uur een Oecumenische viering m.m.v. verschillende koren bij Van Geel Orchideeën aan de Beekweg 30 in Erica. Dit wordt georganiseerd door de PKN-kerk en de RK-kerk van Erica. U bent van harte welkom !! Op zondag 8 april worden vanaf 16.00 uur bloemen, planten en andere producten die bij de tentoonstelling te zien zijn verkocht. Voor kinderen zijn er diverse leuke en leerzame activiteiten. Zo krijgen ze de kans om een leuke prijs te winnen door mee te doen aan een kleurwedstrijd. Natuurlijk is het ook mogelijk om mooie bloemstukken te kopen. De entree is gratis.

Openingstijden

De openingstijden zijn zaterdag 7 april van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 8 april van 11.00 tot 16.00 uur. Parkeren kan bij de bedrijven.

Deelnemende bedrijven

Polman b.v. Gewas: Komkommer /tentoonstelling, Boerma Chrysantenkwekerij Gewas: Pluis Chrysanten, Meewisse Plants Gewas: Bromelia's, De Frambozentuin Gewas: zachtfruit, GardenPalms b.v. Gewas: Palmen & kuipplanten, Van Geel Orchideeen Gewas: Phalaenopsis, Van Winden Erica b.v. Gewas: Senecio & tuinplanten, Melenhorst b.v. Gewas: Alstroemeria