Kika Wintertrail Bargerveen, hardlopen voor én door de natuur

Ambachtsweg 5, Weiteveen

Natuur & Actief, Sport

Op 22 december wordt het Bargerveen het decor van een bijzonder hardloopevenement: de KiKa Wintertrail. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: 4 mijl of 10 kilometer. Het evenement, waarmee geld wordt opgehaald voor stichting Kinderen Kankervrij, wordt dit jaar voor het eerst in het Bargerveen georganiseerd.

Lopen in het Bargerveen

Het Bargerveen is een afgesloten natuurgebied. Uniek en zeer geschikt voor een run. Er hoeven geen openbare wegen en gelegenheden afgesloten te worden. Rust en ruimte. Mooie routes voor de beide afstanden. Het prachtige natuurgebied spreekt in alle jaargetijden tot de verbeelding! Bovendien gaat een groot deel van de opbrengst van de Wintertrail naar Kika. Er kunnen twee afstanden gelopen worden. 4 Mijl en 10 kilometer. De KiKa Wintertrail is voor iedereen. Het hardloopevenement is interessant voor recreatieve lopers én voor wedstrijdlopers.

Meer informatie

Het startschot voor beide afstanden wordt gegeven bij restaurant Bij Wollegras en de schaapskooi. 
De 4 mijl start om 13:00 uur en de 10 kilometer om 14:00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per afstand. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl