KERSTWORKSHOP KERSTBALLEN STIPPEN

Bibliotheek servicepunt Bargeres, Emmen

Kleinschalige activiteiten voor inwoners

In de maand december wordt er in de bibliotheken van Emmen, Klazienaveen en het Servicepunt Bargeres een creatieve kerstworkshop georganiseerd. Alle workshops staan onder leiding van Karina Pater van Boetiek Creatiek. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website of via de balie van de bibliotheek.

Tijdens Kerst versieren veel mensen de woonruimte om in de kerststemming te komen. Tijdens de kerstworkshops in de bibliotheken ga je aan de slag om je eigen creaties te maken. Zo breng je meer van je eigen persoonlijkheid in de kerstversiering in huis.

Kerstballen stippen
Deze workshop gaat in op een nieuwe trend. Je oefent met porseleinverf eerst de techniek op een tegel om deze daarna toe te passen op een kerstbal.

De workshop wordt gegeven door Boetiek Creatiek. Dit is een klein atelier in Zandpol. In dit atelier worden diverse workshops, cursussen, lessen, kinderfeestjes en kunstzinnige therapie gegeven. Je kan er individueel of in een groep aan het werk. Maar Boetiek Creatiek geeft ook workshops op locatie, zoals op scholen, bibliotheken, campings en in de Brede School.

Meer informatie

De workshop begint om 19.00 uur. De kosten zijn € 15,00 en voor niet-leden € 20,00
Aanmelden kan via de website www.bibliotheekemmen.nl of aan de balie van de bibliotheek.