Kennismakingsworkshop mindfulness

van Echtenstraat 24, Klazienaveen

Workshops

Mindfulness leert je om op een bewuste manier de kwaliteit van je leven te vergroten. Je leert op een andere manier met de onvermijdelijke obstakels van het leven om te gaan. Op een vriendelijke manier op te merken en te accepteren wat je voelt, denkt en doet.

Op het moment dat je je namelijk bewust bent van je gevoelens, gedachten en gedrag, creëer je voor jezelf een rustmoment, waarin je kunt kiezen hoe je wilt omgaan met een gebeurtenis of (stress)situatie in plaats van hier op de automatische piloot op te reageren.

In deze kennismakingsworkshop mindfulness leer je stapsgewijs je aandacht doelbewust te richten op wat er nu is aan gedachten, lichamelijke gewaarwordingen of emoties, zonder daarover te hoeven oordelen, erover te fantaseren of te piekeren. Angelina Delicaat is aangesloten bij de VMBN, Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland als categorie 1 trainer. Sinds 2011 geef zij de originele mindfulness training aan particulieren, organisaties en onderwijsinstellingen. (o.a. Open Universiteit Nederland, My Daily Lifestyle). De workshop wordt gehouden op maandag 28 januari van 19:30 tot 21:00 uur in de bibliotheek van Klazienaveen. De kosten zijn € 5,00

Het is raadzaam om voorafgaande aan deze workshop jouw entreekaart(en) te bestellen omdat het aantal plekken beperkt is. Kaarten hier verkrijgbaar of via de balie in de Bibliotheek.